FÅ STYR PÅ DINE TEKSTILRESTER MED EN TEKSTILPRESSSER

 

Komprimering af tekstiler har ikke samme komprimeringsprocent som f.eks. pap eller plast. Det hkan dog være hensigtsmæssigt at anvende en tekstilpresser til at få tekstilrester pakket i baller som letter håndteringen ved bortskaffelse.

Der er penge i genanvendelige materiale – dels kan genanvendelige materialer sælges og dels tæller genbruget på det grønne regnskab. De bedste priser opnås, hvis de genanvendelige materialer er sorteret korrekt.

Med en tekstilpresser, pappresser, plastpresser, ballepresser kan pap, papir og plast komprimeres op til 90% - det vil sige der er rigtig mange penge at spare på tømning af container.

Når pap, papir og plast bliver sorteret, så spares der samtidig udgifter til forbrænding.
Hver gang vi genanvender 1 kg plast, sparer vi 2 kg olie.

Genbrugspapir nedbringer energiforbruget til fremstilling af nyt papir med 90 % og vandforbruget til 1/5. Desuden indeholder spildevandet færre kemikalier, og det giver mindre affald at genanvende pap og papir. Så her er der virkelig en stor miljøgevinst at hente. Samtidig med at man sparer penge på opbevaring og bortskaffelse af pap- og papiraffald. Papemballage udgør i mange virksomheder et stort problem. Både fordi det optager meget plads og påfører virksomhederne omkostninger til bortskaffelse.

Det er muligt at genanvende papir op til 5 gange, herefter er papirfibrene slidt op.
Det betyder at man så ikke behøver at belaste skovene ved træfældning i samme omfang som tidligere.

Genbrug er således godt for både virksomhedens økonomi og for miljøet.

Alle pressere fra Unibaler anvender hydraulik – for det skal være effektiv.

En pappresser, affaldspresser, ballepresser fra Unibaler anvender hydraulik, det vil sige du skal bare sætte strøm til og presseren, og så den altid klar til brug - præcis når du skal bruge den.

Nogle affaldspressere, pappressere, ballepressere,  i branchen kører på luft. Det betyder, at du er afhængig af en kompressor – og har virksomheden eller butikken ikke en kompressor, skal man også ud at investerer i en luftkompressor.
Det slipper du for med en Unibaler presser. Her er det bare at sætte en til strøm og så er du klar til at gå i gang med at presse dit papaffald.

Pappresser

UNIBALER A/S
Rømersvej 20
7430 Ikast
Danmark
+45 44 22 14 40
 
CVR: 36089822