FÅ STYR PÅ DIT PLASTAFFALD MED EN PLASTPRESSSER

 

Hvis du vil reducere fragt eller lager-omkostningerne til affald og er på jagt efter en billig plastpresser er Unibalers plastpressere lige det du leder efter.

Ukomprimeret affald / emballage fylder voldsom meget. Affaldscontaineren fyldes hurtigt op. Det koster mange penge for transport af noget der for en stor part bare er luft. Dette kan undgås med en plastpresser og eller en pappresser.

Store mængder plast ender i forbrændingen i stedet for at blive genanvendt. Alene i Københavns kommune forbrændes 35-40.000 tons plastaffald om året.

Den type plast som betegnes EPS, kan genanvendes til fremstilling af f.eks. havemøbler, bøjler og blomsterbakker eller kan anvendes til i betonblandinger til isoleringsbeton.

EPS kan også genanvendes til fiskekasser. Hvis man ser på EPS fiskekasser udmærker disse sig ved at generere betydelig mindre restaffald end f.eks. fiskekasser fremstillet af PP plast og pap.

Komprimering af tekstiler har ikke samme komprimeringsprocent som f.eks. pap eller plast. Det hkan dog være hensigtsmæssigt at anvende en tekstilpresser til at få tekstilrester pakket i baller som letter håndteringen ved bortskaffelse.

Der er penge i genanvendelige materiale – dels kan genanvendelige materialer sælges og dels tæller genbruget på det grønne regnskab. De bedste priser opnås, hvis de genanvendelige materialer er sorteret korrekt.

Med en tekstilpresser, pappresser, plastpresser, ballepresser kan pap, papir og plast komprimeres op til 90% - det vil sige der er rigtig mange penge at spare på tømning af container.

Når pap, papir og plast bliver sorteret, så spares der samtidig udgifter til forbrænding.
Hver gang vi genanvender 1 kg plast, sparer vi 2 kg olie.
 satser på at lverer

Alle pressere fra Unibaler anvender hydraulik – for det skal være effektiv.

Vi satser på at levere billige plastpressere til det danske marked.

En plastpresser, affaldspresser, ballepresser fra Unibaler anvender hydraulik, det vil sige du skal bare sætte strøm til og presseren, og så den altid klar til brug - præcis når du skal bruge den.

Nogle plastpressere, pappressere, ballepressere,  i branchen kører på luft. Det betyder, at du er afhængig af en kompressor – og har virksomheden eller butikken ikke en kompressor, skal man også ud at investerer i en luftkompressor.
Det slipper du for med en Unibaler presser. Her er det bare at sætte en til strøm og så er du klar til at gå i gang med at presse dit plastaffald.

Pappresser

UNIBALER A/S
Rømersvej 20
7430 Ikast
Danmark
+45 44 22 14 40
 
CVR: 36089822