SPAR PENGE MED EN KOMPRIMATOR

Der er god økonomi i en komprimator, pappresser, affaldspresser. Dels kan genanvendelige materialer sælges og dels tæller genbruget på det grønne regnskab.

 

Hvis mængderne af pap, papir, plast eller affald er meget store eller hvis der er begrænsede pladsforhold, kan UNIBALER tilbyde forskellige komprimatorløsninger.

Med en affaldspresser, pappresser, plastpresser, ballepresser kan pap, papir og plast komprimeres op til 90% - det vil sige der er rigtig mange penge at spare på tømning af container.

Komprimeringen af f.eks. papaffald sker i tre trin:

- Placering af affaldet i komprimatoren.
- Affaldet presses sammen til en balle.
- Ballen frigøres og fjernes på den medfølgende ballevogn.

Mere enkelt kan det næppe gøres.


Komprimering af affald er godt for både virksomhedens økonomi og for miljøet.

Alle pressere fra Unibaler anvender hydraulik – for det skal være effektiv.

En komprimator, pappresser, affaldspresser, ballepresser fra Unibaler anvender hydraulik, det vil sige du skal bare sætte strøm til og presseren, og så den altid klar til brug - præcis når du skal bruge den.

Nogle affaldspressere, pappressere, ballepressere,  i branchen kører på luft. Det betyder, at du er afhængig af en kompressor – og har virksomheden eller butikken ikke en kompressor, skal man også ud at investerer i en luftkompressor.
Det slipper du for med en Unibaler presser. Her er det bare at sætte en til strøm og så er du klar til at gå i gang med at presse dit papaffald.

Komprimator

UNIBALER A/S
Rømersvej 20
7430 Ikast
Danmark
+45 44 22 14 40
 
CVR: 36089822