Læs mere om vores produkter

SPAR op til 20%

FRA KUN KR. 24.900,-

Fra kun kr. 540,- pr. måned

Lej eller køb en pappresser

Klik her og se priser

Unibaler A/S har blandt andet leveret til:


 • McDonald´s  Siemens                 
   Shell DSB 

   Burger King Volvo

   Scandic Hotels 7-Eleven


  HP Hewlett-Packard  Polar Seafood     
   Det Kgl. Bibliotek Sorø Kommune 

  Aarhus Kommune  Lindab 
   
  Molslinjen A/S  Aarhus Universitet 

  NCC A/S    DB (Deutsche Bahn)    
   Røde Kors  Freudenberg Vileda      
  Sønderborg Sygehus   Hotel Dagmar      
  Nikodan Conveyor System A/S   Lyngby-Taarbæk Kommune      
   Edeka  Dansk Wilton     
  Breitling Scandinavia    TI Automation A/S     
  Lufthansa Technik AG   Villa Copenhagen      

Klik her og se priser! HVAD ER DIT AFFALDSPROBLEM?

Unibaler A/S har en løsning

HVAD ER DIT AFFALDSPROBLEM?
PAP

HVAD ER DIT AFFALDSPROBLEM?
PLAST

HVAD ER DIT AFFALDSPROBLEM?
TEKSTILER

HVAD ER DIT AFFALDSPROBLEM?
PAPIR

UNIBALER ER
DANSKE PRODUKTER


LANDSDÆKKENDE
SERVICE

Unibaler A/S

leverer

affaldspressere, pappresser og ballepressere

med markedets

- laveste priser
- højeste sikkerhedsniveau (PLR E)
- nemmeste afbindingssystem (patenteret)
- stærkeste konstruktion
- bedste styringer (Schneider Electric)


Så du kan spare

Tid – Plads – Penge

og gøre noget rigtig for miljøet

 
Affaldspressere, pappressere og ballepressere fra Unibaler gør, at affald i form af pap, plast m.v. kan håndteres på en effektiv, lønsom og miljørigtig måde.
 
Unibaler A/S har fokus på totalomkostninger, sikkerhed og design det vil sige lang levetid, høj sikkerhed, lave priser og brugervenlig design.

Unibaler A/S leverer pappressere, ballepressere, affaldspressere og plastpressere til komprimering af emballage, pap, plast og affald. Dette betyder, at affaldet i form af pap, plast og emballage fra ballepresseren kan genanvendes, således at pappet og plastikken bliver håndteret miljømæssigt korrekt. Når man anvender en pappresser, affaldspresser, ballepresser spares der meget plads, idet pappen, plastikken eller affaldet komprimeres løbende og dermed frigøres plads. En presser fra Unibaler kan komprimere pap, affald og plast op til 90%.

En pappresser fra Unibaler, sparer også tid, idet presseren altid bør placeres tæt på arbejdsstationen, således at pap, emballage, plast, affald m.v. hurtig og nemt kan komprimeres. Alle pressere fra Unibaler, kan nemt flyttes rundt i virksomheden, idet alle ballepressere, pappresser og affaldspressere fra Unibaler kan håndteres med en pallevogn fra både lang- og kortsiden.
 
Håndteringen af pap, plast, folie, emballage og affald kan ske meget enkelt og sikkert med en pappresser, ballepresser, affaldspresser fra Unibaler. Alle pressere fra Unibaler har højere et sikkerhedsniveau end andre fra branchen, idet samtlige pressere fra Unibaler har Performance Level PLR E, dette er et noget højere niveau end det krævede sikkerhedsniveau PLR D.

Komprimering af pap, plast, folie og affald kræver stor styrke, hvorfor det er afgørende, at pressepladen har stor styrke og stabilitet. Derfor er Unibaler gået et skridt videre og monteret sidestyr på begge sider af pressepladen. Dette betyder, at foruden stempelstangen, så har alle pappressere, ballepressere og affaldspressere fra Unibaler to vigtige støtter i hver side af pressepladen, som er fikseret i kanaler/skinne, som er med til at sikre, at pressepladen ikke skævbelastes.

Styringen på en pappresser, ballepresser, affaldspresser er alt afgørende, derfor går Unibaler ikke på kompromis med kvaliteten – alle pressere har PLC styringer fra Schneider Electric, som er verdensførende.

At binde en balle af pap, papir, plast eller folie har altid været en udfordring – dette har Unibaler løst med et nyt afbindingssystem som er patentbeskyttet med patent pending. Systemet går ud på, at man ikke skal fiske efter båndet og ender med et løs bånd efter man har bundet ballen. Systemet sikrer stramt bånd om ballen samtidig med, at det er nemt og hurtig at binde ballen, uanset om det er pap, plast, papir eller andet affald.
 
 
UNIBALER A/S
Rømersvej 20
7430 Ikast
Danmark
 
CVR: 36089822