SPAR PENGE MED EN AFFALDSPRESSER

Der er god økonomi i en ballepresser, pappresser, affaldspresser og samtidig gavner du miljøet og er med til at passe på Jordens ressourcer.

 

Der er penge i genanvendelige materiale – dels kan genanvendelige materialer sælges og dels tæller genbruget på det grønne regnskab. De bedste priser opnås, hvis de genanvendelige materialer er sorteret korrekt.

Med en affaldspresser, pappresser, plastpresser, ballepresser kan pap, papir og plast komprimeres op til 90% - det vil sige der er rigtig mange penge at spare på tømning af container.

Når pap, papir og plast bliver sorteret, så spares der samtidig udgifter til forbrænding.
Hver gang vi genanvender 1 kg plast, sparer vi 2 kg olie.

100 tomme metaldåser kan blive til 88 nye dåser. Plastlåg kan blive til grønne mælkekasser.
Al den plast vi presser og genanvender ender ikke i havet som mikroplast. Dermed sparer vi miljøet for en meget stor belastning.

Genbrugspapir nedbringer energiforbruget til fremstilling af nyt papir med 90 % og vandforbruget til 1/5. Desuden indeholder spildevandet færre kemikalier, og det giver mindre affald at genanvende pap og papir. Så her er der virkelig en stor miljøgevinst at hente. Samtidg med at man sparer penge på opbevaring og bortskaffelse af pap- og papiraffald

Det er muligt at genanvende papir op til 5 gange, herefter er papirfibrene slidt op.

Genbrug er således godt for både virksomhedens økonomi og for miljøet.

Alle pressere fra Unibaler anvender hydraulik – for det skal være effektiv.

En pappresser, affaldspresser, ballepresser fra Unibaler anvender hydraulik, det vil sige du skal bare sætte strøm til og presseren, og så den altid klar til brug - præcis når du skal bruge den.

Nogle affaldspressere, pappressere, ballepressere,  i branchen kører på luft. Det betyder, at du er afhængig af en kompressor – og har virksomheden eller butikken ikke en kompressor, skal man også ud at investerer i en luftkompressor.
Det slipper du for med en Unibaler presser. Her er det bare at sætte en til strøm og så er du klar til at gå i gang med at presse dit papaffald.

Pappresser

UNIBALER A/S
Rømersvej 20
7430 Ikast
Danmark
+45 44 22 14 40
 
CVR: 36089822